Visio Simple

Popolnost v najbolj enostavni izvedbi. Visio Simple že krasi vrsto sodobnih individualnih stanovanjskih gradenj. Odlično se sklada z objekti moderne arhitekture s čistimi in preprostimi linijami. Gre za ograjo, pri kateri oblika sledi funkciji. Krasijo jo enostavne linije, uporabnost, estetska dovršenost. Na referenčnih objektih dokazuje svojo skladnost in čistost. Izkaže se na celovitih ograjnih rešitvah, ki vključujejo ograjne, stopniščne in balkonske elemente.

LASTNOSTI:

Ograjo Visio Simple sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili v kombinaciji vertikalnih in horizontalnih linij. Ograjni sistem je namenjen ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izvajamo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Visio Simple izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna). Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

ograditev-balkonov.png

Balkoni

ograditev-poslovnih-in-individualnih-objektov.png

Poslovni objekti

drevo-black.png

Javne površine in parki

ograditev-stopnisc.png

Ograditev stopnišč

NAMEN:

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

celoviti-sistemi-z-vrati.png

Celoviti sistemi z vrati

IZVEDBA STEBROV:
  • vgrajeni v točkovne betonske temelje
  • stebri s peto za vijačenje na betonsko ali drugo čvrsto podlago
BARVE:
RAL
RAL
RAL
RAL
6005
7016
7035
7040
zelena
antracit siva
svetlo siva
alu siva
OSTALE BARVE:
Po RAL lestvici

O VISIO SIMPLE

Kratek opis

Popolnost v najbolj enostavni izvedbi. Visio Simple že krasi vrsto sodobnih individualnih stanovanjskih gradenj. Odlično se sklada z objekti moderne arhitekture s čistimi in preprostimi linijami. Gre za ograjo, pri kateri oblika sledi funkciji. Krasijo jo enostavne linije, uporabnost, estetska dovršenost. Na referenčnih objektih  dokazuje svojo skladnost in čistost. Izkaže se na celovitih ograjnih rešitvah, ki vključujejo ograjne, stopniščne  in balkonske elemente.

Lastnosti

Ograjo Visio Simple sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili v kombinaciji vertikalnih in horizontalnih linij. Ograjni sistem je namenjen ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izvajamo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Visio Simple izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna).