Visio Harmony Square

Sodobna, atraktivna ograja Visio Harmony Square je v okras lastnikom individualnih hiš in vrtov. Krasijo jo enostavne linije, uporabnost, estetska dovršenost. Kupce navdušuje s konstrukcijsko trdnostjo, kompaktnostjo in širokim spektrom uporabe. Odlično se izkaže na celovitih ograjnih rešitvah, ki vključujejo ograjne, stopniščne in balkonske elemente. Zagotavlja fizično zaščito ograjenega prostora ter s tem zaščito oseb in premoženja.

LASTNOSTI:

Ograjo Visio Harmony Square sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so votli jekleni profili. Nosilni elementi so izdelani iz polnih jeklenih profilov. Namenjena je ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izvajamo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Visio Harmony Square izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna). Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

ograditev-balkonov.png

Balkoni

ograditev-poslovnih-in-individualnih-objektov.png

Poslovni objekti

NAMEN:

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

celoviti-sistemi-z-vrati.png

Celoviti sistemi z vrati

IZVEDBA STEBROV:
  • vgrajeni v točkovne betonske temelje
  • stebri s peto za vijačenje na betonsko ali drugo čvrsto podlago
BARVE:
RAL
RAL
RAL
RAL
6005
7016
7035
7040
zelena
antracit siva
svetlo siva
alu siva
OSTALE BARVE:
Po RAL lestvici

O VISIO HARMONY SQUARE

Kratek opis

Sodobna, atraktivna ograja Visio Harmony Square je v okras lastnikom individualnih hiš in vrtov. Krasijo jo enostavne linije, uporabnost, estetska dovršenost. Kupce navdušuje s konstrukcijsko trdnostjo, kompaktnostjo in širokim spektrom uporabe. Odlično se izkaže na celovitih ograjnih rešitvah, ki vključujejo ograjne, stopniščne  in balkonske elemente. Zagotavlja fizično zaščito ograjenega prostora ter s tem zaščito oseb in premoženja.

Lastnosti

Ograjo Visio Harmony Square sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so votli jekleni profili. Nosilni elementi so izdelani iz polnih jeklenih profilov. Namenjena je ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izvajamo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Visio Harmony Square izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna).