Visio Harmony Round

Ograjni element za ljubitelje minimalističnega oblikovalskega sloga. Ob tem je enostaven, čist in skladen ter popolnoma funkcionalen v smislu zagotavljanja želene stopnje varnosti na objektu, ki ga ograjujemo. Čvrsta in hkrati transparentna konstrukcija je navdih oblikovalcem sodobnih zunanjih prostorov. Uporabnike navdušuje s konstrukcijsko trdnostjo, kompaktnostjo in širokim spektrom uporabe. Odlično se izkaže na celovitih ograjnih rešitvah, ki vključujejo ograjne, stopniščne in balkonske elemente.

LASTNOSTI:

Ograjni sistem sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili, ki so pod pravim kotom vpeti v nosilne elemente. Ograjni sistem je namenjen ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izvajamo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Harmony Round izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna). Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

ograditev-balkonov.png

Balkoni

ograditev-poslovnih-in-individualnih-objektov.png

Poslovni objekti

NAMEN:

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

celoviti-sistemi-z-vrati.png

Celoviti sistemi z vrati

IZVEDBA STEBROV:
  • vgrajeni v točkovne betonske temelje
  • stebri s peto za vijačenje na betonsko ali drugo čvrsto podlago
BARVE:
RAL
RAL
RAL
RAL
6005
7016
7035
7040
zelena
antracit siva
svetlo siva
alu siva
OSTALE BARVE:
Po RAL lestvici

O VISIO HARMONY ROUND

Kratek opis

Ograjni element za ljubitelje minimalističnega oblikovalskega sloga. Ob tem je enostaven, čist in skladen ter popolnoma funkcionalen v smislu zagotavljanja želene stopnje varnosti na objektu, ki ga ograjujemo. Čvrsta in hkrati  transparentna konstrukcija je navdih oblikovalcem sodobnih zunanjih prostorov. Uporabnike  navdušuje s konstrukcijsko trdnostjo, kompaktnostjo in širokim spektrom uporabe. Odlično se izkaže na celovitih ograjnih rešitvah, ki vključujejo ograjne, stopniščne  in balkonske elemente.

Lastnosti

Ograjni sistem sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili, ki so pod pravim kotom vpeti v nosilne elemente. Ograjni sistem je namenjen ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izvajamo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Harmony Round izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna).