Visio Elite

Atraktiven dizajn, elegantne linije, uporabnost in trdna konstrukcija. Vse našteto je ograja Visio Elite. Moč, trdnost, stabilnost, estetska dovršenost, širok spekter uporabnosti so ključne prednosti ograjnega sistema Visio. Uporaben pogosto na individualnih objektih kot ograjni, stopniščni in balkonski element. Konstrukcijska trdnost in kompaktnost so elementi, ki odlikujejo ta tip ograje. Estetska dovršenost, trajnost ter varnost, ki jo zagotavljajo pa so med najpogostejšimi vzroki za izbiro.

LASTNOSTI:

Ograjo Visio Elite sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili. Ograja tipa Visio Elite je prvenstveno namenjena ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izdelujemo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Visio Elite izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna). Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

ograditev-balkonov.png

Balkoni

ograditev-poslovnih-in-individualnih-objektov.png

Poslovni objekti

drevo-black.png

Javne površine in parki

ograditev-stopnisc.png

Ograditev stopnišč

NAMEN:

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

celoviti-sistemi-z-vrati.png

Celoviti sistemi z vrati

IZVEDBA STEBROV:
  • vgrajeni v točkovne betonske temelje
  • stebri s peto za vijačenje na betonsko ali drugo čvrsto podlago
BARVE:
RAL
RAL
RAL
RAL
6005
7016
7035
7040
zelena
antracit siva
svetlo siva
alu siva
OSTALE BARVE:
Po RAL lestvici

O VISIO ELITE

Kratek opis

Atraktiven dizajn, elegantne linije, uporabnost in trdna konstrukcija. Vse našteto je ograja Visio Elite. Moč, trdnost, stabilnost, estetska dovršenost,  širok spekter uporabnosti so ključne prednosti ograjnega sistema Visio. Uporaben pogosto na individualnih objektih kot ograjni, stopniščni in balkonski element. Konstrukcijska trdnost in kompaktnost so elementi, ki odlikujejo ta tip ograje. Estetska dovršenost, trajnost ter varnost, ki jo zagotavljajo pa so med najpogostejšimi vzroki za izbiro.

Lastnosti

Ograjo Visio Elite sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni  profili. Ograja tipa Visio Elite je prvenstveno namenjena ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo izdelujemo v višinah do 163 cm. V izvedbi ograje tipa Visio Elite izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna).