Visio Abstract

Enostaven, skladen, ograjni element, ki ga radi izberejo investitorji v individualno stanovanjsko gradnjo. Oblikovanje tu sledi lahkotnim podobam iz narave ali enostavnim geometrijskim likom. Čvrsta in hkrati transparentna konstrukcija je navdih oblikovalcem sodobnih zunanjih prostorov. Ograjni element, ki je uporaben za ograjevanje stanovanjskih hiš, poslovnih zgradb, stopnišč in balkonov.

LASTNOSTI:

Ograjni sistem sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili, ki so pod različnimi koti vpeti v nosilna elementa. Ograjni sistem je namenjen ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo standardno izdelujemo v višinah do 163 cm. Ograjni element Visio Abstract vgrajujemo v ograjne, balkonske, stopniščne sisteme ter vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna). Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

ograditev-balkonov.png

Balkoni

ograditev-poslovnih-in-individualnih-objektov.png

Poslovni objekti

NAMEN:

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

celoviti-sistemi-z-vrati.png

Celoviti sistemi z vrati

IZVEDBA STEBROV:
  • vgrajeni v točkovne betonske temelje
  • stebri s peto za vijačenje na betonsko ali drugo čvrsto podlago
BARVE:
RAL
RAL
RAL
RAL
6005
7016
7035
7040
zelena
antracit siva
svetlo siva
alu siva
OSTALE BARVE:
Po RAL lestvici

O VISIO ABSTRACT

Kratek opis

Enostaven, skladen, ograjni element, ki ga radi izberejo investitorji v individualno stanovanjsko gradnjo. Oblikovanje tu sledi lahkotnim podobam iz narave ali enostavnim geometrijskim likom. Čvrsta in hkrati  transparentna konstrukcija je navdih oblikovalcem sodobnih zunanjih prostorov. Ograjni element, ki je uporaben za ograjevanje stanovanjskih hiš, poslovnih zgradb, stopnišč in balkonov.

Lastnosti

Ograjni sistem sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so polni jekleni profili, ki so pod različnimi koti vpeti v nosilna elementa. Ograjni sistem je namenjen ograjevanju individualnih stanovanjskih objektov, poslovnih objektov in javnih površin. Ograjo standardno izdelujemo v višinah do 163 cm. Ograjni element Visio Abstrakt vgrajujemo v ograjne, balkonske, stopniščne sisteme ter vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna).