Ograja iz varjenih profilov – tip Bambus

Ograja atraktivnega dizajna, ki je v okras in ponos številnim lastnikom individualnih hiš in vrtov. Očesu prijazna ograja, ki navdušuje z uporabnostjo in estetiko. Odlikujejo jo zaobljene linije, trdna konstrukcija, asociativnost s podobami iz narave.

LASTNOSTI:

Ograjo iz varjenih profilov tip Bambus sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so tankostenske jeklene cevi, ki so upognjene v 3 različnih radijih krožnice in so po določenem vzorcu privarjene na nosilne vodoravne profile. Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

ograditev-poslovnih-in-individualnih-objektov.png

Poslovni objekti

ograditev-balkonov.png

Balkoni

ograditev-stopnisc.png

Ograditev stopnišč

NAMEN:

funkcionalni-in-estetsko-dovrseni-prostori.png

Funkcionalni in estetsko dovršeni prostori

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

ograditev-stopnisc.png

Ograditev stopnišč

ograditev-balkonov.png

Balkoni

celoviti-sistemi-z-vrati.png

Celoviti sistemi z vrati

TEHNIČNA RISBA:

Prenesi PDF

PRIPADAJOČI STEBRI:
Cevni profili 80x80 mm
IZVEDBA STEBROV:
  • vgrajeni v točkovne betonske temelje
  • stebri s peto za vijačenje na betonsko ali drugo čvrsto podlago
BARVE:
RAL
RAL
RAL
RAL
6005
7016
7035
7040
zelena
antracit siva
svetlo siva
alu siva
OSTALE BARVE:
Po RAL lestvici

O OGRAJI IZ VARJENIH PROFILOV - TIP BAMBUS

Kratek opis

Ograja atraktivnega dizajna, ki je v okras in ponos številnim lastnikom individualnih hiš in vrtov. Očesu prijazna ograja, ki navdušuje z uporabnostjo in estetiko. Odlikujejo jo zaobljene linije, trdna konstrukcija, asociativnost s podobami iz narave. Zagotavlja fizično zaščito ograjenega prostora ter s tem zaščito oseb, premoženja, hišnih ljubljenčkov. Zelo pogosta izbira kot polnilo ograjnim elementom, stopniščna ali balkonska ograja.

Lastnosti

Ograjo iz varjenih profilov tip Bambus sestavljajo stebri in ograjni elementi. Polnilo ograjnih elementov so tankostenske jeklene cevi, ki so upognjene v 3 različnih radijih krožnice in so po določenem vzorcu privarjene na nosilne vodoravne profile. Ograja Bambus je zaradi atraktivnega dizajna namenjena za ograjo pred in ob stanovanjskih objektih. Višine te ograje so izvedljive v višinah do 153 cm. V izvedbi ograje tipa BABMUS izdelujemo ograjne elemente in vrata (enokrilna, dvokrilna, linijska samonosna ali drsna, teleskopska).