Montažne mrežne košare – montažni gabioni

Združujejo prednosti mrežnih košar ter so pred montažo izjemno enostavne za transport. Poleg varnosti zagotavljajo vizualno in protihrupno zaporo ter so temelj estetsko dovršenih, lepih prostorov.

LASTNOSTI:

Montažna mrežna košara ali montažni gabion je sestavljena iz mrežnih panelov tipa 2D-6/5/6. Stranice se med sklapljajo na vogalih in povežejo z veznimi elementi. Polnitev se lahko izvede z različnimi kamnitimi materiali, ki so vremensko obstojni. Preberi več >

UPORABNOST:

hisa.png

Stanovanjske hiše

drevo-black.png

Javne površine in parki

tobogan-drevo.png

Otroška igrišča

gradnja-cest-in-poti.png

Gradnja cest in poti

zidovi-nasipi-in-ogradne-stene.png

Zidovi, nasipi in pregradne stene

NAMEN:

zidovi-nasipi-in-ogradne-stene.png

Zidovi, nasipi in pregradne stene

prometna-infrastruktura.png

Prometna infrastruktura

varovanje-premozenja.png

Varovanje premoženja

preprecevanje-proti-hrupu.png

Preprečevanje proti hrupu

funkcionalni-in-estetsko-dovrseni-prostori.png

Funkcionalni in estetsko dovršeni prostori

ekoloski-otoki.png

Ekološki otoki

TEHNIČNA RISBA:

Prenesi PDF

MATERIAL:
Jeklena žica z zaščitnim slojem iz cink-aluminija, ZnAl
DOLŽINA PANELA:
2520
VIŠINA PANELA:
630
820
1020
1220
1420
1620
PREMER ŽICE (MM):
Horizontalna 2xø6, vertikalna ø5

O MONTAŽNIH KOŠARAH - MONTAŽNI GABIONI

Kratek opis

Združujejo prednosti mrežnih košar ter so pred montažo izjemno enostavne za transport. Poleg varnosti zagotavljajo vizualno in protihrupno zaporo ter so temelj estetsko dovršenih, lepih prostorov. Omejujejo pot hrupu ter zapirajo pot pogledom. S kombinacijo polnitve z različnim kamenjem dosežemo vrhunske estetske učinke.

Lastnosti

Montažna mrežna košara ali montažni gabion je sestavljena iz mrežnih panelov tipa 2D-6/5/6. Stranice se med sklapljajo na vogalih in povežejo z veznimi elementi. Polnitev se lahko izvede z različnimi kamnitimi materiali, ki so vremensko obstojni. Največja prednost montažnih gabionov je v malem transportnem volumnu, saj se elementi prevažajo v nesestavljeni obliki. Prevažamo jih v nesestavljeni obliki s čimer je dostava elementov na lokacijo montaže zelo poenostavljena. Košare se postavlja na dobro utrjeno podlago. V sredini košare se vgradijo stabilizacijski kovinski stebri, ki so točkovno temeljeni in zagotavljajo stabilnost košare proti prevrnitvi. Dimenzije in oblike mrežnih košar lahko prilagodimo tudi terenu v naklonu z izdelavo košar pod kotom.